MET VEILIGHEID EEN EVENT. NU EN IN DE TOEKOMST.

INFECTIEpreventie VOOR UW BEZOEKERS 

Waar veel mensen samenkomen in afgesloten ruimtes, neemt het risico op virusoverdracht via de lucht toe. Daar verandert na de coronacrisis niets aan. Tegelijkertijd heeft de pandemie de behoefte aan veiligheid van veel mensen veranderd. Iedereen die in de toekomst naar een concert, bioscoop, expositie of beurs gaat wil weten of hij de best mogelijke bescherming heeft tegen een virusinfectie.

Met eenvoudige en snelle maatregelen kunt u bezoekers van uw pand deze bescherming bieden. U investeert niet alleen in de gezondheid van uw klanten. 
U behaalt ook een belangrijk concurrentievoordeel ten opzichte van andere organisatoren.

VOORUITLOPEN OP DE CONCurrentie?

In de toekomst zouden ventilatie-preventieconcepten meer erkenning kunnen krijgen. Wacht dus niet af maar laat u nu informeren!

DAT KUNT U NU DOEN!

Bepaal met onze formule de benodigde ventilatie in uw ruimtes.

Neem de aanbevolen uitkomst.

Toon de bereikte bescherming tegen infectie aan.

✓ Vergroot hiermee de attractiviteit van uw locatie voor uw (nieuwe) bezoekers.

✓ Vergroot uw kansen en voorkom sluitingen in de toekomst.

BEREKEN UW BENODIGDE VENTILATIE

( People × 36 m³/h +
36 m³/h:
According to EN 16798-1, a volume flow rate of 36 m³/h per person is required to achieve an air quality of class 1 (corresponds to virus-free air).
Floor area × 3,6 m³/hⓘ ) × 
3,6 m³/h:
According to EN 16798-1, 3,6 m³/h per square meter of floor area is required to achieve an air quality of class 1 (corresponds to virus-free air).
1,3   
1,3
The activity factor results from the respiratory activity of the persons in the room. The stronger the respiratory activity and therefore the aerosol emissions, the higher the activity factor. For restaurants, an increased activity factor of 1.3 applies in principle.
=

Vereiste
virusvrije luchtventilatie*

*De vereiste virusvrije luchtstroom moet als buitenlucht worden geleverd met een minimumsnelheid van ca. 20 m³/h per persoon. Met een CO2-verkeerslichtinrichting en raamventilatie van 1.500 ppm of lager is dit een gegeven. Bij gebruik van een mechanisch ventilatiesysteem kan het verse luchtvolumedebiet per persoon berekend worden door het luchtdebiet per persoon. Indien de verse luchttoevoer onvoldoende is, is het gebruik van een luchtreiniger ook mogelijk.

ZO BEREIKT U MEER VEILIGHEID VOOR UW KLANTEN.

VERANDER DE BEZETTING

Bij een lagere bezetting wordt ook de benodigde hoeveelheid virusvrije lucht voor de ruimte kleiner.

Om een virusvrije luchtkwaliteit te bereiken kunt u het maximaal aantal personen zodanig verminderen, dat het resultaat nul wordt.

GEBRUIK MECHANISCHE VENTILATIE 

Mechanische ventilatie is een duurzame investering in luchtkwaliteit. Met het vereiste vermogen zal er ook bij maximale bezetting een constante virusvrije en goede luchtkwaliteit zijn. Voor de installatie zijn echter bouwkundige voorzieningen nodig.

Als u al een mechanische ventilatie heeft kunt u de luchthoeveelheid eventueel vergroten. Als dat niet mogelijk is kunt u voor ondersteuning een decentrale ventilatie-unit toepassen of een mobiele luchtreiniger plaatsen.

GEBRUIK EEN MOBIELE LUCHTREINIGER

Een hoogwaardige luchtreiniger filtert virussen uit de lucht zonder bouwkundige voorzieningen. Het apparaat wordt opgesteld en ingeschakeld. In combinatie met het regelmatig openen van ramen kan met luchtreinigers een goede luchtkwaliteit gehaald worden.

Er is veel kwaliteitsverschil tussen de verschillende apparaten. Let u er bij de aanschaf dan ook op dat het aan de vereiste keurmerken voldoet.

TROX LUCHTREINIGER

DE SNELLE STAND-ALONE OPLOSSING TEGEN VIRUSHOUDENDE AEROSOLEN

Met de TROX LUCHTREINIGER verkleint u de kans op overdracht van virussen in onvoldoende geventileerde ruimtes tot een minimum - zonder ingewikkelde installaties. Gewoon plaatsen en inschakelen.

VEILIGE LUCHTVERDELING

Met de TROX LUCHTREINIGER wordt de schone lucht boven hoofdhoogte uitgeblazen. Er ontstaat geen tocht. Tegelijkertijd voorkomt het dat de virussen van een besmet persoon zich rechtstreeks in de kamer verspreiden terwijl de lucht eruit stroomt.

MINIMAAL RISICO OP INFECTIE

In de TROX LUCHTREINIGER zit een hoog-efficiënt H13-HEPA-filter, zoals bijv. ook in operatiekamers wordt toegepast. Dit filter heeft een ideale afscheidingsgraad van 99,95%; ook bij Corona-virussen en mutaties ervan.

BEWEZEN VEILIGHEID

De TROX luchtreinigers worden door een onafhankelijke specialist op gebied van classificering en validatie van cleanroomtechniek getest en gecertificeerd.

LAAG STROOMVERBRUIK

U kunt de TROX LUCHTREINIGER permanent gebruiken. Want ondanks de hoge prestaties heeft het apparaat een lager verbruik dan een 100 W gloeilamp.

GELUIDSARM

De TROX LUCHTREINIGER is stiller dan elk vergelijkbaar apparaat. Bij normaal gebruik (1000 m3/h) is hij ongeveer zo stil als een computerventilator en daarom uitermate geschikt voor gebruik in klaslokalen.

OOK VOOR GROTE RUIMTES

De luchtreiniger kan tot 1600 m³/h filteren!

Geen enkel ander apparaat in deze klasse presteert beter! Dit betekent dat een enkele TROX LUCHTREINIGER voldoende is om grote ruimtes te ontdoen van virusbelaste aerosolen.

Meer lezen

LAAT U INFORMEREN!

WE STAAN U GRAAG VRIJBLIJVEND TE WOORD.

Geef uw wensen aan ons door of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Uw contactpersoon: Johan Schelling (Accountmanager Filtertechniek)

E-Mail: Johan.Schelling@troxgroup.com

Telefoon: 0183 - 767 340  |  Mobiel: 06 - 2168 1647

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Deel deze pagina

Beveel deze pagina aan

U kunt deze pagina delen door de link te delen.

Velden met een ster (*) zijn verplichte velden.

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Uw aanbeveling is verzonden naar de ontvanger.

Contact

Wij zijn er om u te helpen.

Geef alstublieft het onderwerp van uw vraag en uw contactgegevens.
Tel.: +31(0)183 767300 | Fax: +31(0)183 767399

Velden met een ster (*) zijn verplichte velden.

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Uw bericht is ontvangen door ons Service Center en wordt verwerkt.
Onze service-afdeling neemt contact met u op.
Als u algemene vragen over onze producten en services heeft, kunt u ons ook bereiken op:
Tel.: +31(0)183 767300 | Fax: +31(0)183 767399

Contact

Wij zijn er om u te helpen.

Geef alstublieft het onderwerp van uw vraag en uw contactgegevens.
Tel.: +31(0)183 767300 | Fax: +31(0)183 767399

Attachment (max. 10MB)

Velden met een ster (*) zijn verplichte velden.

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Uw bericht is ontvangen door ons Service Center en wordt verwerkt.
Onze service-afdeling neemt contact met u op.
Als u algemene vragen over onze producten en services heeft, kunt u ons ook bereiken op:
Tel.: +31(0)183 767300 | Fax: +31(0)183 767399