LUCHT OM TE LEREN

ONDERWIJS IN KLASLOKAlen - VEILIG MET TROX LUCHTTECHNIEK

Het onderwijs heeft in de coronapandemie laten zien hoe snel vanzelfsprekende zaken bijzondere dagelijkse zaken kunnen worden. Voor zowel scholieren, leraren en ouders heeft het enorme impact gehad.

Nu is het van belang te leren van deze ervaringen en onze scholen voor de toekomst veiliger te maken. Daarvoor zijn doordachte technische oplossingen nodig van ervaren fabrikanten.

Als nr. 1 in de luchttechniek kunnen wij u deze oplossingen bieden. Met luchtreinigers en decentrale gevelklimaatunits, die in elke ruimte voor een goed en veilig klimaat zorgen - zonder grote bouwkundige ingrepen.

TROX SCHOOLAIR - DECENTRALE VENTILATIE UNIT

DE DUURZAME & VEILIGE OPLOSSING VOOR EEN GOED LEERKLIMAAT

TROX SCHOOLAIR zorgt in klaslokalen, docentenkamers maar ook in peuterspeelzalen en kinderdagverblijven, door permanente toevoer van verse lucht, voor een goede luchtkwaliteit bij ideale ruimtetemperaturen. 

Energie-efficiënt, stil en met geringe bouwkundige voorzieningen.

OPTIMALE BESCHERMING TEGEN VIRUSSEN

Regelmatige toevoer van verse lucht is het veiligste middel tegen de verspreiding van virussen in de ruimtelucht. Ventilatie door ramen te openen is slechts beperkt toepasbaar. TROX SCHOOLAIR zorgt ook bij gesloten ramen voor permanente luchtuitwisseling en daarmee voor effectieve bescherming tegen virussen; ook tegen het coronavirus inclusief alle bekende mutaties.

beter leerklimaat

De mechanische ventilatie werkt fluisterstil. Storend geluid van buiten wordt gedempt. Daarnaast wordt het CO2 gehalte in de lucht verlaagd. De scholieren ademen verse, virusvrije lucht. En zijn daardoor beter geconcentreerd en minder ziek.

Ideaal geregelde verse lucht

TROX SCHOOLAIR ventilatie-units warmen de toegevoerde verse lucht op tot de gewenste temperatuur. En verbruiken daarbij, dankzij efficiënte warmteterugwinning, maar half zoveel stroom als een normale laptop.

naar behoefte instelbaar

Docenten kunnen de prestatie in het klaslokaal zelf aanpassen met het bedieningspaneel. Bijvoorbeeld het vergroten van de luchthoeveelheid in de pauzes met de functie 'Boost'.

eenvoudig later te plaatsen

TROX SCHOOLAIR is een decentraal systeem. De unit wordt in de ruimte tegen de buitengevel geplaatst en door een kleine opening in de gevel voorzien van buitenlucht.

U kunt de TROX SCHOOLAIR eenvoudig naar behoefte en op ieder moment laten plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan klaslokalen, docentenkamerspeuterspeelzalen en/of kinderdagverblijven.

Meer lezen

TROX LUCHTREINIGER

DE SNELLE STAND-ALONE OPLOSSING TEGEN VIRUSHOUDENDE AEROSOLEN

Met de TROX LUCHTREINIGER verkleint u de kans op overdracht van virussen in onvoldoende geventileerde ruimtes tot een minimum - zonder ingewikkelde installaties. Gewoon plaatsen en inschakelen.

VEILIGE LUCHTVERDELING

Met de TROX LUCHTREINIGER wordt de schone lucht boven hoofdhoogte uitgeblazen. Er ontstaat geen tocht. Tegelijkertijd voorkomt het dat de virussen van een besmet persoon zich rechtstreeks in de kamer verspreiden terwijl de lucht eruit stroomt.

MINIMAAL RISICO OP INFECTIE

In de TROX LUCHTREINIGER zit een hoog-efficiënt H13-HEPA-filter, zoals bijv. ook in operatiekamers wordt toegepast. Dit filter heeft een ideale afscheidingsgraad van 99,95%; ook bij Corona-virussen en mutaties ervan.

BEWEZEN VEILIGHEID

De TROX luchtreinigers worden door een onafhankelijke specialist op gebied van classificering en validatie van cleanroomtechniek getest en gecertificeerd.

LAAG STROOMVERBRUIK

U kunt de TROX LUCHTREINIGER permanent gebruiken. Want ondanks de hoge prestaties heeft het apparaat een lager verbruik dan een 100 W gloeilamp.

GELUIDSARM

De TROX LUCHTREINIGER is stiller dan elk vergelijkbaar apparaat. Bij normaal gebruik (1000 m3/h) is hij ongeveer zo stil als een computerventilator en daarom uitermate geschikt voor gebruik in klaslokalen.

OOK VOOR GROTE RUIMTES

De luchtreiniger kan tot 1600 m³/h filteren!

Geen enkel ander apparaat in deze klasse presteert beter! Dit betekent dat een enkele TROX LUCHTREINIGER voldoende is om grote ruimtes te ontdoen van virusbelaste aerosolen.

Meer lezen

Wij zijn binnenlucht-professionals!

Daarom moet u voor TROX kiezen.

Maak de vergelijking!

Aandachtspunten voor aanschaf.

TROX VENTILATIETECHNIEK VOOR SCHOLEN: ALLE OPLOSSINGEN IN EEN OVERZICHT

SCHONE EN GEZONDE BINNENLUCHT

MET TROX SCHOOLAIR 

De decentrale ventilatie-units serie SCHOOLAIR-V kunnen dankzij de kleine benodigde ruimte goed later geplaatst worden. Daarvoor wordt een smal gevelelement voor ventilatie omgeruild, de aanwezige borstwering aangepast op de hoogte van de unit en als laatste een passende omkasting geplaatst.

Door permanente luchtuitwisseling zorgen de SCHOOLAIR-V units voor virusvrije lucht. Tegelijkertijd verlagen ze het CO2 gehalte en regelen ze de luchtvochtigheid. Geïntegreerde VOC sensoren bewaken de ruimtelucht en passen de luchtverversing automatisch aan - voor een optimale luchtkwaliteit en merkbaar beter leerklimaat.

80% MINDER ZIEKEN

MET DE TROX LUCHTREINIGER IN DE KLAS

Sinds najaar 2020 zijn in meerdere klaslokalen TROX LUCHTREINIGERS in bedrijf. De apparaten worden neergezet, aangesloten op stroom en werken direct.

Leerlingen en leerkrachten merken de luchtreiniger in het dagelijkse werk nauwelijks op. En voelen zich toch beter beschermd. Want de TROX LUCHTREINIGER filtert betrouwbaar coronavirussen, maar ook alle andere virussen en bacteriën.

Zo daalt het risico van besmetting met infectieziektes. Dat blijkt ook uit het aantal zieken, dat 80% procent lager was, als in het voorjaar.

HEEFT U VRAGEN?

IK HELP U GRAAG.

Geef uw wensen aan ons door of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Uw contactpersoon: Johan Schelling (Accountmanager Filtertechniek)

E-Mail: Johan.Schelling@troxgroup.com

Telefoon: 0183 - 767 340  |  Mobiel: 06 - 2168 1647

OF EEN VAN MIJN ANDERE COLLEGA'S.

Geef uw wensen aan ons door of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Uw contactpersoon: Elco Lindhoud (Accountmanager Filtertechniek)

E-Mail: Elco.Lindhoud@troxgroup.com

Telefoon: 0183 - 767 330  |  Mobiel: 06 - 1518 7453

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Deel deze pagina

Beveel deze pagina aan

U kunt deze pagina delen door de link te delen.

Velden met een ster (*) zijn verplichte velden.

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Uw aanbeveling is verzonden naar de ontvanger.

Contact

Wij zijn er om u te helpen.

Geef alstublieft het onderwerp van uw vraag en uw contactgegevens.
Tel.: +31(0)183 767300 | Fax: +31(0)183 767399

Velden met een ster (*) zijn verplichte velden.

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Uw bericht is ontvangen door ons Service Center en wordt verwerkt.
Onze service-afdeling neemt contact met u op.
Als u algemene vragen over onze producten en services heeft, kunt u ons ook bereiken op:
Tel.: +31(0)183 767300 | Fax: +31(0)183 767399

Contact

Wij zijn er om u te helpen.

Geef alstublieft het onderwerp van uw vraag en uw contactgegevens.
Tel.: +31(0)183 767300 | Fax: +31(0)183 767399

Attachment (max. 10MB)

Velden met een ster (*) zijn verplichte velden.

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Uw bericht is ontvangen door ons Service Center en wordt verwerkt.
Onze service-afdeling neemt contact met u op.
Als u algemene vragen over onze producten en services heeft, kunt u ons ook bereiken op:
Tel.: +31(0)183 767300 | Fax: +31(0)183 767399