Artsenpraktijken

Veiligheid – voor uw patiËnten en uw personeel!

De angst, zich met het coronavirus te besmetten is algemeen aanwezig. Vooral wanneer er veel mensen in gesloten ruimtes samenkomen; en dat geldt natuurlijk ook voor huisartsenpraktijken.

Veel patiënten zijn bang, om in de wachtkamer besmet te raken - en zeggen daarom hun noodzakelijke bezoek aan de huisarts af of schuiven het op.

Ook uw personeel loopt risico als er veel personen in de wachtkamer zitten of op hun recept wachten.

Regelmatig ventileren kan aerosolen effectief afvoeren, dit is echter niet altijd mogelijk omdat ventilatie met open ramen vanwege bouwkundige en thermische omstandigheden slechts in zeer weinig gevallen voor de noodzakelijke luchtverversing zorgt.

In principe is toepassing van een luchtbehandelingsinstallatie de optimale oplossing, echter zijn vaak veel bouwkundige aanpassingen nodig en de kosten hoog. Een luchtbehandelingsinstallatie wisselt continue lucht uit en vervangt vervuilde lucht met verse lucht. Het aantal virusdeeltjes en daarmee het risico op infectie wordt verkleind. Daarnaast kunnen luchtvochtigheid en temperatuur worden geregeld voor een comfortabel klimaat. Ook worden geuren en stoffen zoals bijv. CO2 op een laag niveau gehouden, wat eveneens een positief effect heeft op het binnenklimaat.

Overal waar het later installeren van een luchtbehandelingsinstallatie op korte termijn niet mogelijk is biedt de TROX LUCHTREINIGER een eenvoudig en vooral veilig alternatief. Het apparaat is eenvoudig te installeren en te bedienen. Het HEPA-filter filtert op betrouwbare wijze 99,95% van alle virussen uit de ruimtelucht - stil en zonder tocht. En dat zelfs in grote ruimtes dankzij de grote luchthoeveelheden.

Daarbij filtert de TROX luchtreiniger niet alleen de coronavirussen uit de lucht, maar ook alle andere virussen en bacteriën. Het risico besmet te raken met het verkoudheidsvirus, griep of andere infectieziektes is daardoor vrijwel uitgesloten!

En dat bijna onhoorbaar en zonder tocht, want de luchtreiniger zuigt de lucht op vloerniveau aan en blaast de gereinigde lucht boven hoofdhoogte uit. Daardoor ontstaat een langzame laminaire stroming in de ruimte. Maximale veiligheid bij maximaal filteroppervlak en grote luchthoeveelheden!

TROX LUCHTREINIGER

DE SNELLE STAND-ALONE OPLOSSING TEGEN VIRUSHOUDENDE AEROSOLEN

Met de TROX LUCHTREINIGER verkleint u de kans op overdracht van virussen in onvoldoende geventileerde ruimtes tot een minimum - zonder ingewikkelde installaties. Gewoon plaatsen en inschakelen.

VEILIGE LUCHTVERDELING

Met de TROX LUCHTREINIGER wordt de schone lucht boven hoofdhoogte uitgeblazen. Er ontstaat geen tocht. Tegelijkertijd voorkomt het dat de virussen van een besmet persoon zich rechtstreeks in de kamer verspreiden terwijl de lucht eruit stroomt.

MINIMAAL RISICO OP INFECTIE

In de TROX LUCHTREINIGER zit een hoog-efficiënt H13-HEPA-filter, zoals bijv. ook in operatiekamers wordt toegepast. Dit filter heeft een ideale afscheidingsgraad van 99,95%; ook bij Corona-virussen en mutaties ervan.

BEWEZEN VEILIGHEID

De TROX luchtreinigers worden door een onafhankelijke specialist op gebied van classificering en validatie van cleanroomtechniek getest en gecertificeerd.

LAAG STROOMVERBRUIK

U kunt de TROX LUCHTREINIGER permanent gebruiken. Want ondanks de hoge prestaties heeft het apparaat een lager verbruik dan een 100 W gloeilamp.

GELUIDSARM

De TROX LUCHTREINIGER is stiller dan elk vergelijkbaar apparaat. Bij normaal gebruik (1000 m3/h) is hij ongeveer zo stil als een computerventilator en daarom uitermate geschikt voor gebruik in klaslokalen.

OOK VOOR GROTE RUIMTES

De luchtreiniger kan tot 1600 m³/h filteren!

Geen enkel ander apparaat in deze klasse presteert beter! Dit betekent dat een enkele TROX LUCHTREINIGER voldoende is om grote ruimtes te ontdoen van virusbelaste aerosolen.

Meer lezen

Wij zijn binnenlucht-professionals!

Daarom moet u voor TROX kiezen.

Maak de vergelijking!

Aandachtspunten voor aanschaf.

LUCHTREINIGER IN DE TANDARTSENPRAKTIJK HARTKAMP

NIET ALLEEN TEGEN CORONA EFFECTIEF

De angst voor de tandarts wordt tijdens de coronapandemie nog groter. "Wij hebben gemerkt dat veel patiënten bang zijn tijdens het verblijf in de wachtkamer besmet te raken met het coronavirus", zegt Dr. Arend Hartkamp, die samen met zijn zoon Oliver zijn praktijk heeft. Veel van onze patiënten hebben daarom zelfs hun afspraken afgezegd of noodzakelijke behandelingen zelfs niet laten doen.

Een TROX LUCHTREINIGER zorgt direct voor een minimaal infectierisico want de luchtreiniger filtert vrijwel alle virussen en bacteriën uit de ruimtelucht.

WELKE LUCHTREINIGER HEEFT U VOOR UW PRAKTIJK NODIG?

LAAT U INFORMEREN! WE STAAN U GRAAG VRIJBLIJVEND TE WOORD.

Geef uw wensen aan ons door of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Uw contactpersoon: Johan Schelling (Accountmanager Filtertechniek)

E-Mail: Johan.Schelling@troxgroup.com

Telefoon: 0183 - 767 340  |  Mobiel: 06 - 2168 1647

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Deel deze pagina

Beveel deze pagina aan

U kunt deze pagina delen door de link te delen.

Velden met een ster (*) zijn verplichte velden.

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Uw aanbeveling is verzonden naar de ontvanger.

Contact

Wij zijn er om u te helpen.

Geef alstublieft het onderwerp van uw vraag en uw contactgegevens.
Tel.: +31(0)183 767300 | Fax: +31(0)183 767399

Velden met een ster (*) zijn verplichte velden.

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Uw bericht is ontvangen door ons Service Center en wordt verwerkt.
Onze service-afdeling neemt contact met u op.
Als u algemene vragen over onze producten en services heeft, kunt u ons ook bereiken op:
Tel.: +31(0)183 767300 | Fax: +31(0)183 767399

Contact

Wij zijn er om u te helpen.

Geef alstublieft het onderwerp van uw vraag en uw contactgegevens.
Tel.: +31(0)183 767300 | Fax: +31(0)183 767399

Attachment (max. 10MB)

Velden met een ster (*) zijn verplichte velden.

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Uw bericht is ontvangen door ons Service Center en wordt verwerkt.
Onze service-afdeling neemt contact met u op.
Als u algemene vragen over onze producten en services heeft, kunt u ons ook bereiken op:
Tel.: +31(0)183 767300 | Fax: +31(0)183 767399